Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Olense CD&V kandidaten gaan bovenlokaal'

CD&V Olen

CD&V Olen vaardigt 3 kandidaten af voor de bovenlokale verkiezingen op 9 juni. Zowel op de Federale als de Vlaamse lijst. Ze zijn enorm gedreven om er met respect samen voor te gaan.  Op de Vlaamse lijst krijgt schepen Sander Verboven de 26e plaats. “Met veel betrokkenheid wil ik gaan voor een frisse kijk op vele belangrijke kwesties waar iedereen mee te maken krijgt. Ik ben vastberaden om me, als jeugdige kandidaat, voor de volle 100 procent in te zetten.”

Fractieleider en gemeenteraadslid Gert Dierckx zal 11e opvolger zijn op de federale lijst. “Ik engageer me nu ook bovenlokaal. Ook daar zijn mijn thema’s mobiliteit, jeugd en welzijn. Iedereen verdient een betaalbare woning en heeft het recht om zich te ontspannen in zijn vrije tijd. Sociaal gedreven en met een groot engagement ga ik deze verkiezingsstrijd aan.”

Nieuwkomer Laurence Luyten is 9e opvolger op de Vlaamse lijst. “Als leerkracht in het buitengewoon onderwijs in Heist-op-den-Berg voel ik dat er voor het welzijn van jongeren nog heel wat werk aan de winkel is. Ik ben enorm fier om op deze lijst te mogen staan. Dit is voor mij een kans om ervaringen op te doen en er te zijn voor anderen.”

“CD&V Olen steunt ten volle deze drie enthousiaste kandidaten. Ze zullen eveneens in oktober op de lokale lijst terug te vinden zijn.” zegt CD&V voorzitster Christel Pluys.

CD&V Olen

Deel dit artikel